Locatie

Zoetermeer

Zoetermeer, A12 afslag 7

Zoetermeer is een jonge, nog steeds groeiende, stad met een bijzonder goed onderhoudsniveau. Naast de kenmerken van een grote stad beschikt Zoetermeer ook over de schaalvoordelen van een jonge stad. De op de toekomst berekende toegangswegen zorgen zelfs tijdens de spits voor een vlotte verkeersafwikkeling.

De gemeente heeft de ambitie om op de bedrijvenstrook Willem Dreeslaan 35% energie te besparen door aardwarmte aan te bieden en alleen hoogwaardige bedrijfspanden toe te laten. Een duurzame ontwikkeling dus, voor nu en de toekomst.

Willem Dreeslaan

De Willem Dreeslaan vormt de toegangsweg naar de wijk Oosterheem en is zeer goed bereikbaar vanaf de A12, afslag 7. Klik hier voor de locatie op Google maps.

Bouwkavel

Willem Dreeslaan, Zoetermeer

De kavel is gelegen aan een parallelweg van de Willem Dreeslaan met een breed voetpad. In het voetpad worden aparte laad- en loszones opgenomen. De gemeente draagt er zorg voor dat er alleen hoogwaardige panden gebouwd mogen worden. Hierdoor zal ook in de toekomst de bedrijvenstrook een hoogwaardig aanzien behouden. De kavel ligt op een paar minuten lopen van een station van Randstadrail en een buurtwinkelcentrum. Aan de achterzijde sluit de wijk Oosterheem aan op de kavel.

Zeker de moeite waard voor Uittech Special Units B.V. om hier haar bedrijfspanden te ontwikkelen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij op deze toplocatie, aan deze brede laan, een kavel hebben kunnen bemachtigen met een prima zichtlocatie.